Letošnji občni zbor je uspešno za nami. Zadovoljni smo, da smo se zbrali v res lepem številu.

Skupaj smo pregledali lansko dogajanje in aktivnosti društva, predstavili smo program letošnjega dela ter razpravljali o aktualnih temah, med katerimi izpostavljamo:
- nadaljevanje projekta laičnih svetovalcev
- utrjevanje povezovalnega duha, promocija in delovanje društva v širši skupnosti (povezovanje in sodelovanje z drugimi društvi diabetikov in sorodnimi organizacijami v Sloveniji in sosednjih deželah, medsebojna pomoč, medgeneracijsko povezovanje...
- podpora delovanju sekcije "ta sladki" (dijakov, študentov)

Zares veseli smo, da so se nam na tokratnem druženju prvič pridružili tudi "sladki kolegi" in prijatelji iz zagrebškega društva diabetikov in hrvaške zveze društev diabetikov. Hvala Davor Skeledzija in kompaniji za obisk!. Z nami so šli tudi odkrivat skrivnosti slovenskih krajev- pred popoldanskim uradnim delom občnega zbora smo šli namreč na izlet v redko obiskane hribe v zaledju Laškega, ki pa skrivajo marsikaj zanimivega in presenetljivega: bili smo na kmetiji Slapšak v Padežu, kjer so nas popeljali v skrivnostni podzemni svet 500 let starega rudnika Polhova jama. Ostali pa so se sproščali in kopali v zdravilišču. Vsekakor za vsakega nekaj!

Takole, da sklenemo: tudi letošnje leto bomo dejavni, potrudili se bomo za čim bolj pester in zanimiv program. K delovanju pa VABIMO VSE (NOVE) ČLANE, ki imajo ideje in voljo do dela, DA SE AKTIVNO PRIDRUŽIJO ZAGNANI EKIPI.

Dodatne informacije