Takole, pa je za nami... Vikend inteziv v Banovcih smo dodobra izkoristili.

Program je bil pester in dolg: od dopoldanskih predavanj in predstavitev, do popoldanskih ogledov, sprehodov, počitka in sprostitve, pa seveda veliko kopanja vse do poznih večernih ur. Vsekakor pa veliko priložnosti za izmenjavo izkušenj, utrjevanje in sklepanje novih poznanstev in prijatelstev.

Predavanja in predstavitve so se osredotočali na aktualne teme in novosti. Spoznavali smo tradicijo, lepote in dobrote Prlekije: obiskali smo ekološko kmetijo z mlilnom, se sprehajali po obmurskih ravnicah in logih, se predajali sproščujoči termalni vodi in okušali prleške kulinarične posebnosti.

Ob zaključku sobotnega dne smo se zvečer prepustili sproščujoči zvočni kopeli z gongi, celodnevno dogajanje pa zaključili s čarobnim nočnim kopanjem. Skupina udeležencev je bila zanimivo pestra: stari znanci in prekaljeni "sladki" veterani in veteranke smo medse sprejeli tudi čisto "sveže sladkorčke" in naše medsebojno tovarištvo se je ponovno izkazalo kot neprecenljiva vrednota. Tako zelo velja:Skupaj smo močenjši!

Dodatne informacije